Kanye West Yeni Albüm Detaylarını Verdi
Kanye West’in ekibi, uzun süredir konuşulan “albümde yapay zekâ kullanılacak mı?” iddialarına resmi yanıt verdi. Cevap net: Hayır, BULLY albümünde yapay zekâ kullanılmayacak.
Albümün, Yeezy Support’tan sızan bilgilere göre 30 Ocak’ta yayımlanması bekleniyor. BULLY, ilk kez 2024’te Çin’deki bir dinleme etkinliğinde duyurulmuş, “Beauty And The Beast” parçası kısa film formatında paylaşılmıştı. Ancak her zamanki gibi süreç gecikmeler ve belirsizliklerle ilerledi.
Kanye’ye yakın isimlerden müzik yöneticisi Pete Jideonwo ve Milo Yiannopoulos, sosyal medyada dolaşan ekran görüntüleriyle albümde AI kullanılmadığını doğruladı.
Albüm iki bölümden oluşuyor. Öne çıkan parçalar arasında “Preacher Man”, “Beauty And The Beast”, “Bully” ve “Mission Control” yer alıyor.
Bu açıklamalar, müzik dünyasında yapay zekâ tartışmalarının giderek büyüdüğü bir dönemde geldi. Son yıllarda Paul McCartney, Dua Lipa, Kate Bush ve Coldplay gibi dev isimler, AI’ın müzikte telif haklarını tehdit ettiğini savunarak açıkça karşı duruş sergiliyor.
06-01-2026
En Çok Dinlenenler
Mobil Uygulamalar
© Copyright 2021